Konttoripalvelua 43 vuoden kokemuksella

Rauman Konttoripalvelu Oy perustettiin 1.7.1980 ja ensimmäinen liike avattiin Syväraumankadulle. Sen jälkeen yrityksen matka on kulkenut Valtapörssin, Viaporinportin ja Paanavaheen kautta nykyisiin tiloihin Fere Centeriin. Konttoripalvelu on Rauman talousalueen suurin toimistotarvikkeita- ja laitteita tarjoava yritys. Myymälämme palvelee niin yritys- kuin yksityisasiakkaitakin. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota nopeaa ja joustavaa lähipalvelua!

Rauman konttoripalvelu
Rauman konttoripalvelu

Euro Toimistotukut Oy

Kuulumme Euro Toimistotukut -ketjuun, joka on suomalaisten toimistotukku- ja konttorikonekaupan alalla toimivien yrittäjien omistama yhteishankinta- ja markkinointiketju. Euro Toimistotukkuun kuuluu 13 osakasliikettä (16 myymälää), jotka sijaitsevat Suomen suurimmilla paikkakunnilla.  Osakasliikkeillä on paikallinen varasto sekä noutomyymälä, jossa asioiminen on nopeaa ja vaivatonta.  Euro-liikkeiden paikallisjakelu sekä suunta-autot muodostavat Suomen tehokkaimman valtakunnallisen toimistotuotteiden jakeluverkoston.  Euro Toimistotukuilla on osakasyritys Virossa, jolla on 7 myymälää.

Tuotevalikoima

Myymälästämme löytyy 3000 nimikkeen runsas valikoima: mm. tulostimet ja monitoimilaitteet, toimistotarvikkeet kynistä arkistointin, ilmoitustaulut, interaktiiviset taulut, kahvio- ja saniteettituotteet, kassakaapit, kassakoneet, laminointilaitteet, laskimet, leimasimet, liikelahjat, multimediaprojektorit ja -lamput, pakkaustarvikkeet, paperi- ja painotuotteet, paperileikkurit, paperintuhoajat, tarrakirjoittimet, valkokankaat, videoneuvottelujärjestelmä sekä värikasetit kaikkiin markkinoilla oleviin merkkeihin (mm. HP, Canon, Brother, Samsung, Lexmark, Epson).

Rauman konttoripalvelu
Rauman konttoripalvelu

Toimialue

Toimialueeseemme Rauman lisäksi kuuluvat Laitila, Uusikaupunki, Eura ja Eurajoki. Noutomyymälämme sijaitsee Raumalla. Päivittäiset toimitukset Rauman alueelle, muualle kerran viikossa.