Laiteratkaisut


Laitteet


Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia laitteita toimistokäyttöön, joiden avulla helpotat ja parannat työskentelyn eri prosesseja. Palvelemme sinua myös infonäyttöjärjestelmä iDiDin ja Mando-kassajärjestelmän tiimoilta. Tee yrityksesi arjesta helpompaa ja käänny Konttoripalvelun puoleen! Haluamme tarjota asiakkaille mahdollisimman kattavan ja monipuolisen valikoiman laitteita, joista voi halutessaan rakentaa ison kokonaisuuden.

Valikoimastamme löytyy mm. paperileikkurit, paperisilppurit, asiakirja- ja tietovälinekaapit, kassakaapit, liimasidontalaitteet, kampasidontalaitteet, laminointilaitteet, kirje- ja pakettivaa’at sekä tarrakirjoittimet.

Meiltä löydät myös tulostimet, monitoimilaitteet sekä tulostustarvikkeet. Voit lukea niistä lisää tulostus & tarvikkeet-sivulta.


iDiD


Infonäytöt ovat monipuolinen työkalu, joiden avulla kiinnität katseet ja teet vaikutuksen, käytät niitä sitten opastamiseen, markkinointiin, tiedottamiseen tai elämyksellisyyteen. iDiDin infonäytöt sopivat niin kuntaviestintään kuin yritysviestintään. Infonäyttöjen monipuoliset viestintämahdollisuudet sisäisen viestinnän, markkinoinnin, asiakasviestinnän, tilaohjauksen, elämyksellisyyden ja hätäviestinnän osalta tekevät kokonaisviestinnän valttikortin.

Parhaimmillaan infonäyttöpalvelu tarjoaa organisaatiolle oman viestintäkanavan, joka toimii kaikkiin viestintätarpeisiin ja on täysin omissa käsissä. Infonäytöt toimivat niin sisäisesti kuin markkinointitarkoituksiinkin ja auttavat sinua johtamaan linjakkaasti. Voit osallistua iDiDin demotiistaihin, jossa saat kattavan tietopaketin infonäytöistä yleisesti, sen eduista sekä lyhyen esittelyn iDiD-infonäyttöjärjestelmästä. Löydät linkin ilmoittautumislomakkeeseen alla olevista painikkeista. Jos haluat parantaa yrityksesi viestintää iDiDillä niin ota meihin yhteyttä!Mando


Mando on kassajärjestelmä, jonka käytön opit käden käänteessä. Valittavana on juuri yrityksesi kokoiset kassa- ja maksupääteratkaisut. Järjestelmäksi voit valita joko Mandon tai Mando Minin riippuen tarpeistasi. Mini toimii yhtä luotettavasti ja sulavasti kuin täysillä ominaisuuksilla varustettu Mando kassa. Niitä erottaa toiminnallisuuksien ja raportointimahdollisuuksien laajuus. Mandossa ei koskaan tingitä laadusta. Kassajärjestelmän kehityksen kulmakivi on ollut alusta alkaen toimintavarmuus.

Mando-kassa on helppo kassajärjestelmä ja sen toimintavarmuus, simppeli käyttöliittymä ja rakenne sekä nopea käyttöönotto ovat tehneet kassan haltuunotosta niin uusille, kuin vanhoille työntekijöille äärimmäisen helppoa. Mandolta saat kassapäätteet, itsepalvelukassat sekä maksupäätteet. Joskus kassajärjestelmää tarvitaan pitkäaikaiskäytön sijasta vain pariksi päiväksi esimerkiksi tietyn tapahtuman ajaksi. Meiltä saat vuokrattua kassan ja maksupäätteen myös lyhyemmiksi ajoiksi. Kysy meiltä lisää!

No items found.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
Laiteratkaisut