Toimistokalusteet ja työergonomia


Rauman Konttoripalvelusta löydät kattavan tuotevalikoiman toimistokalusteita: työpöydät, neuvottelupöydät, sermit, kaapit, laatikostot, työtuolit, asiakas- ja neuvottelutuolit mitä ikinä tarvitsetkaan.
Me autamme tekemään tiloistasi yrityksesi näköisen, viihtyisän ja aikaa kestävän työpaikan.

Työergonomia on päivä päivältä tärkeämmässä osassa ja meillä on laaja kattaus erilaisia ergonomiatuotteita, joiden avulla edesautat hyvinvointia. Aktiivituolit, aktiivipallot, työpistematot, sähköpöydät, pystyhiiret ja monet muut ergonomiset tuotteet löydät meiltä!

Ota yhteyttä, niin katsotaan ja suunnitellaan teille sopivimmat ja parhaat kalustekokonaisuudet ergonomiaa unohtamatta. Autamme mielellämme niin suurissa projekteissa kuin yksittäisissä kalusteratkaisuissa.

Valikoimastamme löydät mm. seuraavia laadukkaita ergonomiatuotteita:

Hiiri- ja näppäimistöalustat sekä rannetuet, hiiriohjaimet, ergonomiset pystyhiiret, jalka- ja kyynärvarsituet, näytönsuojat / häikäisysuojat / tietoturvasuojat, näyttötelineet, sähköpöydät (myös olemassa olevaan pöytälevyyn), keskusyksikkötelineet, konseptitelineet ja lukutelineet, satula-, aktiivi- ja toimistotuolit, selkätuet, työpistematot ja aktivointilaudat, valaisimet sekä ratkaisuja etätyöskentelyyn, mm. Hima-sarja.

Tarjoamme ilmaisen koekäyttömahdollisuuden (mm. satulatuolit, hiiriohjaimet) yritysasiakkaille.

Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat työpiste-ergonomian asiantuntijapalveluita tai haluat koekäyttösi ergonomiatuotteen.

No items found.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
Toimistokalusteet ja työergonomia