Tulostus & tarvikkeet


Tulostimet


Meillä on monipuolinen valikoima tulostimia ja monitoimilaitteita. Myymälästä löydät mm. Brotherin ja HP:n laitteita. Olemme myös valtuutettu Toshiban jälleenmyyjä Raumalla. Tarvitset sitten minkälaista laitetta tahansa niin pyrimme aina auttamaan parhaamme mukaan.

- Lasertulostimet

- Mustesuihkutulostimet

Myymälässä on muutamia laitemalleja heti saatavilla, mutta suurin osa laitteista on tilaustuotteita. Kartoitamme yhdessä tarpeesi ja etsimme sinulle sopivan laiteratkaisun.


Tarvikkeet


Meillä on Rauman laajin mustesuihku- ja laservärikasettivalikoima. Myymälässä on laaja valikoima värikasetteja ja pyrimme aina pitämään hyllyssä suosituimpia värikasetteja. Jos tarvitsemaasi värikasettia ei kuitenkaan löydy suoraan hyllystä voimme tilata sen sinulle saatavuuden mukaan. Meiltä löydät mm. seuraavat merkit: Brother, Canon, Epson, HP, Samsung, Xerox, Kyosera, OKI, Konica Minolta ja Ricoh.

- Mustesuihku- ja laservärikasettivalikoima


Valikoimassamme on myös värinauhat kassakoneisiin sekä kirjoitus- ja laskukoneisiin.

Meiltä saat myös kopiopaperit eri tarpeisiin. MultiOffice ja Discovery kopiopaperin lisäksi valikoimassamme on veden- ja repäisynkestävä Xerox Never Tear. Suurkuvatulostimeen löytyy Inkjet-rullapaperia. Kopiopaperia löytyy niin A4 kuin A3-kokoisena sekä eri paksuisena 80gm aina 250gm asti eli vaihtoehtoja riittää!

No items found.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
Tulostus & tarvikkeet