Kahviautomaatit ja vesiautomaatit


Jacobs Cafitesse -kahviautomaatti


Tiesitkö, että olemme Jacobs Cafitessen alue-edustaja Rauman alueella? Meiltä saat kahvikoneet työpaikallesi. Jacobs Cafitesse-konsepti sisältää nykyaikaiset, energiaa säästävät kahvinvalmistuslaitteet, hyvänmakuiset vastuullisesti tuotetut kahvit sekä tarvikkeet onnistuneiden kahvitusten luomiseen. Jacobs Cafitessen vahvuuksia ovat mm. laaja juomavalikoima, UTZ-sertifioitu kestävän kehityksen kahvi ja jätteettömyys. Vähennät hävikkiä, kun otat käyttöön Jacobs kahvikoneen ja kupillinen on aina valmiina, kun sitä kaipaat.

Valikoimassa on erilaisiin tarpeisiin sopivia kahvikoneita ja kartoitettuamme käyttötarpeesi tarjoamme yrityksellesi sopivaa vaihtoehtoa, sillä jokaiseen tarpeeseen ja paikkaan löytyy sopiva Cafitesse-ratkaisu. Suuren kapasiteetin käyttöön soveltuvat Quantum 110 ja Quantum 300, joilla valmistat jopa 700 kupillista tunnissa. Excellence Touch ja Excellence Compact Touch ovat kosketusnäytöllisiä kahvikoneita, joiden avulla voit valmistaa kahvia cappuccinosta espressoon. Soveltuvat erinomaisesti odotustiloihin tai kahvipisteisiin. Tutustu lisää kahvitusratkaisuihin täältä.

Voiko olla enää tämän helpompaa:

Aina valmiina tarvittava määrä kuumaa, tuoretta kahvia eikä palaneita pannunpohjia ja odottelua keittimen vieressä. Sinulla on mahdollisuus saada Jacobs-kahvikone kuukaudeksi koekäyttöön työpaikallesi! Kysy lisää!

Tervetuloa kahville myymäläämme!

Raikasta lähdevettä suoraan työpaikallesi!


Hoidamme alue-edustajana Spring Service lähdevesipalvelua Rauman alueella. Toimimme vuokraperiaatteella, jolloin palvelumme pitää sisällään sen, että asiakkaalla on käytössään lähdevesiautomaatti, johon me toimitamme lähdevettä sovituin väliajoin ja viemme samalla tyhjät pullot pois sekä huollamme laitteen kaksi kertaa vuodessa. Nauti raikkaasta lähdevedestä ja huolettomasta palvelusta!

- Vesitoimitukset omasta varastostamme nopeasti

- Ilmainen vesitoimitus

- Suomalaista lähdevettä

- Kylmä/huoneenlämpöinen tai kylmä/kuuma lähdevesi saatavuuden mukaan

- Tyylikkäät automaattivaihtoehdot

No items found.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
Kahviautomaatit ja vesiautomaatit